Hey, mijn naam is

Lars Walraevens

  • Front-end developer
  • Designer
Als frontend developer laat ik me zeker niet afschrikken door backend of designen. Ik geef ook graag aandacht aan de UX en UI aspecten van mijn projecten. Een aangename user experience van de bezoekers staat bij mij centraal.

"IK BEN FLEXIBEL, LEERGIERIG EN BEHULPZAAM."

Ik ben afgestudeerd als bachelor multimedia en communicatietechnologie aan de Karel de Grote hogeschool. Hier heb ik me verdiept in het web development en UX-UI profiel. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende nieuwe vaardigheden geleerd. Nu is mijn doel deze vaardigheden verder uit te breiden. Momenteel wil ik me graag verbeteren in ReactJS en evolueren in frontend development.

Mijn vrije tijd spendeer ik ook graag online, mijn grote hobby is gaming. Verder leer ik graag nieuwe dingen bij.

Als je wenst om meer te weten over mijn vaardigheden en ervaringen, kan je mijn CV onderaan mijn foto vinden. Je vind ook een kleine samenvatting van mijn specialiteiten hier onder...

Development
ReactJS, JavaScript, Wordpress, ...
Designing
Figma, Adobe XD, ...
Media
Adobe Premiere, Photoshop, Audition, ...

Mijn projecten

Sethub

ReactJS
ThreeJS
Firebase

Sethub is een social platform gemaakt voor gamers en (gaming) streamers. Met Sethub maak je een profiel aan om zo jouw ultieme gaming profiel pagina te sharen met je vrienden en kennissen.
Meer...
teaser
teaser

Waar is de grens

Laravel
Mobile-first
Atomic

In opdracht van KdG hebben we een website ontwikkeld waar bezoekers kunnen stemmen of een bepaalde situatie over de grens gaat of niet. Dit project is ontwikkeld met een mobile-first strategie.
Meer...

Autinoom website

Wordpress

Autinoom waren toe aan een nieuwe en frisse website. Ik maakte voor hun een strak wireframe design en erna begon ik met de ontwikkeling van de Wordpress website.
Meer...
teaser
teaser

Zero Pellet Loss

ReactJS
Firebase

In opdracht van de stad Antwerpen hebben wij het project Zero Pellet Loss gekregen. Dit is een actie om zwerfvuil op te ruimen rond de haven van Antwerpen.
Meer...

NxT Media website

Laravel
Atomic

In opdracht van KdG moesten wij een website maken over de richting NxT media. Naast een CMS systeem voor de leraren is er ook een skill tree die de vakken uitleggen en je helpt bij het verzamelen van je studiepunten.
Meer...
teaser

Neem contact op

Zou je samen een project willen opstarten? Of heb je een vraag of eender wat.
Stuur me een mailtje, ik antwoord zo snel mogelijk terug!